пʼятницю, 29 січня 2021 р.

ЕКОЛОГІЯ - НАУКА ПРО ДОВКІЛЛЯ

 Обласний конкурс «В об’єктиві натураліста»

Назва конкурсної роботи «Майстри маскування»

Виконав: учень 7-А класу Лебедь Олексій Дмитрович

Керівник: вчитель біології  Коба Ганна Вікторівна

Коротка анотація конкурсної роботи: Тварини й рослини «старші» за людей. Вони довго пристосовувались до життя на Землі і деякі з них досягли дивовижних результатів у різних галузях життя. За тисячоліття еволюції тварини «винайшли» безліч способів зберегти своє життя. Один з них – це використання захисного, маскувального забарвлення. Для того щоб знайти їх у звичайному середовищі існування знадобиться увага й не аби яка спостережливість. 

      За підсумками обласного етапу щорічного Всеукраїнського юнацького фестивалю "В об'єктиві натураліста - 2021" визнано переможців.

В номінації "Краща фоторобота" ІІІ місце посів Лебедь Олексій, учень 7-А класу КЗ "Кам'янсько-Дніпровський НВК" (керівник Коба Г.В.
Ганна Коба
). Такі конкурси допомагають учням глибше пізнати та зрозуміти дивосвіт природи України, сприяють розвитку неоціненної властивості особистості - спостережливості, формуванню екологічної культури, наукового світогляду.
У своїй роботі "Майстри маскування" учень зазирнув у дивовижний неповторний та цікавий оточуючий світ.
Вітаємо Олексія з перемогою! Бажаємо наснаги та нових творчих успіхів!





1 коментар:

  1. Доброго дня! Пропонуємо віртуальну виставку бібліотеки БДПУ з цієї тематики. https://library.bdpu.org.ua/informatsiyno-navchal%ca%b9na-diyal%ca%b9nist%ca%b9/virtualni-vistavki/vid-ekolohiyi-do-ekolohichnoyi-osvity/ Гарного дня!

    ВідповістиВидалити